fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Водени от желанието си да бъдем полезни, в периода на изолация, стартирахме нашата #ONLINE програма Фитбол топка, ластици за колене, еластична лента и гирички „Heal Fit у дома“, която дава възможността да тренираш там, където е удобно за теб, без ограничения във време, място и пространство. На твое разположение са множество видео материали, предварително записани и  генерирани в нашия YouTube канал.

На тези, които предстои да се включат бихме искали да обърнем внимание, че:
➡️ тренировките ни са с 2 варианта на продължителност, между 50-60 минути, точно както и в залите, и кратка програма „Порция здраве“ в 30 мин; 
➡️ разнообразието от упражнения е голямо и всяка тренировка е различна;
➡️ на упражненията се демонстрира лесен и труден вариант така, че да продължите да надграждате постигнатото;
➡️ тренировките са структурирани по следния начин: ден тренировка с ластици, следваща тренировка с фитбол, и трета комбинация ластици с фитбол;

Жена, която прави Heal Fit online в 60 мин Жена, която прави Heal Fit online в 30 мин

Цени на нашите пакети:

Пакет 8 тренировки (30 мин.) 39.00 лв.

Пакет 12 тренировки (30 мин.) 53.00 лв.

Пакет 8 тренировки (60 мин.) 55.00 лв.

Пакет 12 тренировки (60 мин.) 77.00 лв

Активност на линка (видето ми)
‼️Видео материалите се изпращат от понеделник до неделя, като са на твое разположение в посочените от теб дни, а линкът е активен в рамките на 24 часа. Ти определяш своя график, спрямо ежедневието си. Разбира се, в случай, че желаеш да промениш графика си, винаги можеш да го направиш като ни информираш, а ние ще направим необходимото! Извън посочения от теб график, видео материалите не са достъпни, а линковете активни.

Как получавам достъп до видеото си?

Моля, имай предвид, че за да имаш достъп до излъчваните от нас видео материали, ти е необходим профил в Google, синхронизиран с Gmail (поща). В случай, че нямаш такъв, регистрацията е безплатна и отнема минути! Твоето видео идва като имейл в твоят Gmail, кликваш в червеното поле и готово.

Какво ми е необходимо за да тренирам у дома?

За да бъде тренировката ти пълноценна е необходимо да си набавиш  ластици за колене, еластична лента и фитбол топка.

Защо тренировката е с продължителност 30-60 минути?

За да има ефект, който усещаш или виждаш, продължителността на тренировката няма как да бъде по-кратка, загряване 10 минути, стречинг 10 минути и прочие. Наясно сме с продуктите, които се пускат на пазара както и в интернет „тренирай 10-20 минути за перфектно тяло“, но това е маркетингов трик от който знаем, че ти няма да имаш полза! За да има максимален ефект от работата с мускулатурата, тя трябва да бъде адекватно загрята и респективно разтегната след натоварване, а това в подобни клипчета се пропуска, което е предпоставка за травми, малък или никакъв ефект, а нашият фокус е именно да се спрат болките при хора с проблеми в гръбначния стълб, цялостно стягане на тялото, мускулен баланс, мускулен контрол и осъзнатост на движенията. Това е и причината да обясняваме кое как се прави и да демонстрираме техниката на дишане и издишане, която също е от съществено значение.

Трудно се мотивирам, въпреки, че знам, че ще се почувствам по-добре!

(Тук отговаря Маруся Иванова въз основа на личния си опит като пациент ,със сколиоза и 3 дискови хернии, инициатор за създаване на Гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS) „Осъзнавам, че задържането на фокуса и мотивацията вкъщи е трудна задача, проблем, който в залите нямаме, но през призмата на пациент и човек, който е извървял пътя от дългогодишните болки, до състояние, в което живея нормално и вече не ми се налага да се „изсипвам“ от леглото, знам, че това е единствения начин за постигане на резултати и нормален начин на живот без болка. Никой от нас не е робот и не функционира всеки ден на 100%, при жените факторът хормони и месечен цикъл също оказва влияние, така, че просто давай най-доброто от себе си, защото правиш това само и единствено за себе си!“
Това, което би могъл/могла да направиш е да пропускаш на ротационен принцип някои упражнения или да ги изпълняваш за по-кратко. Да, натоварването няма да бъде максимално, респективно и ефектът, но ако за теб това е вариант, направи го. По-добре малко днес, отколкото НИЩО!

Аз съм начинаещ, тази програма подходяща ли  е за мен?

Отговорът е категорично ДА! Във видео материалите ние демонстрираме лесен и труден вариант на упражненията. Това, което правим има прогресивен характер, т.е. вървим от лесното към трудното. Целта ни е да виждаш и усещаш как мускулите ти стават по-силни, по-гъвкави и тялото ти се променя! Освен това екипът ни е на твое разположение за въпроси, коментари и всичко, което искаш да ни попиташ или споделиш. За нас твоите резултати са от значение! Сподели ги, похвали се, това ще помогне и на някой друг, който е бил на твоето място, но най-много ще зарадва нас!

Защо не правим поредица от серии на едно и също упражнение?

Защо да правим едно и също, като можем да направим много повече! Тези, които вече се докоснаха до нашата работа го разбраха! Колко важно е разнообразието, колко важно е да редуваме мускулните групи и натоварваме прогресивно, как започваме тренировката с лесни упражнения и в края й правим „неща“, които не сме смеели и да си помислим, че можем.

Бъди търпелив/а към себе си, постоянен в желанието си за промяна и резултатите ще дойдат!

Стартирай своя абонамент „#Online Heal Fit у дома“ като ни изпратиш имейл на info@asemgroup.net или тел. 00 359 898 711123.
Ние екипът на Гимнастика HEAL FIT Gymnastics оставаме на твое разположение! 🤗