fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Все по-често хората, които прекарват по-голямата част от деня си седнали се оплакват от болки и дискомфорт в областта на гърба и раменете.

Съсредоточени в работата си, не осъзнаваме, че прекарваме часове в една и съща поза, което във времето оказва негативно влияние върху гръбначния ни стълб. Причината е обездвижването!

Концепцията за Спорт на работното място е изключително популярна практика за емоционално разтоварване в цял свят, но освен това тя може да има и превантивен характер, що се касае физическото здраве и добрия тонус на заетите. Доказано е, че редовната физическа активност на работното място подобрява концентрацията, намалява стреса и създава положителни емоции. Освен това подобрява общата здравна култура и оказва изключително ползотворно влияние в процеса по изграждане на вътрешнофирмените отношения, създава усещане за грижа и висок корпоративен морал.

Екипът ни ви предлага провеждане на индивидуални и групови занимания по Heal Fit Gymnastics на територията на офиса. Спортувайки на работното си място пестите време, пари и най-вече, чувствате се тонизирани и във форма, в рамките на целия ден.

Ние ви научим как да се отървете от досадните болки в гърба и раменете!

Помагаме ви да засилите коремните и гръбни мускули, и подобрите стойката си по един лесен и безопасен начин!

Всеки участник получава индивидуално внимание и комплекс от упражнения, които терапевтът демонстрира и впоследствие следи за правилното му изпълнение.

С цел развитие и надграждане на постигнатото във времето, комплексът от упражнения периодично се променя и усложнява.

* От изключително значение е правилното изпълнение и спазване на препоръките на специалиста, защото обратното би могло да доведе до негативен ефект.

За повече информация: 0898 711 123  info@asemgroup.net