fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Мили приятели,

Portrait of young Woman With Pain In Her Back

измина повече от месец, в който комуникацията ни е изцяло онлайн поради създалото се извънредно положение, но ние екипът на Гимнастика HEAL FIT Gymnastics вярваме, че се грижите за себе си и продължавате да поддържате форма с нашите тренировки! 🤝Благодарим на ВСИЧКИ, които се включиха в нашата онлайн програма и ни споделиха мнението си, което ни показа, че макар и от разстояние това, което правим е изключително и работи изцяло във ваша полза, каквото е и нашето намерение!
На тези, които предстои да се включат бихме искали да обърнем внимание, че:
➡️ тренировките ни са с продължителност между 50-60 минути, точно както и в залите;
➡️ разнообразието от упражнения е голямо и всяка тренировка е различна;
➡️ на упражненията се демонстрира лесен и труден вариант така, че да продължите да надграждате постигнатото;
➡️ тренировките са структурирани по следния начин Понеделник – тренировка с ластици, Сряда – тренировка с фитбол и Петък – комбинация ластик с фитбол;
‼️Видео материалите се изпращат три пъти седмично, но вече в три часови диапазона. Вие сами определяте кога желаете да получавате своите тренировки спрямо ежедневието си. Разбира се, в случай, че желаете да промените тези часове, винаги можете да го направите като ни информирате, а ние ще направим необходимото! 🔝Ето и нашият актуален график на онлайн тренировки в Понеделник, Сряда и Петък:
➡️ Сутрешна група от 8:00 до 10:00 часа
➡️ Обедна група от 11:00 до 14:00 часа
➡️ Вечерна група от 17:00 до 20:00 часа
Ако желаете да стартирате абонамент „#Online Heal Fit Gymnastics“ можете да го направите като изпратите имейл на marusia.ivanova@asemgroup.net и изразите желанието си.
Ние екипът на Гимнастика HEAL FIT Gymnastics оставаме на ваше разположение! 🤗
🍀Бъдете здрави и се грижете за себе си!