fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

УСЛУГИ

HEAL FIT GYMNASTICS - гимнастика

Гимнастиката по метода на HEAL FIT GYMNASTICS съчетава двигателни техники и дихателни упражнения, развиващи контрола, гъвкавостта и силата на мускулатурата, отговорна за здравето на гръбначния стълб.

HEAL FIT GYMNASTICS групови занимания в зала

Заниманията се водят от квалифицирани специалисти, използваме съпротивителната сила на фитбол топки и ластици, а разнообразието от упражнения повишава ефективността на програмата ни, в която фокусът е правилно изпълнение и максимална полезност!

HEAL FIT GYMNASTICS в домашна обстановка

Индивидуалните занимания пестят време и са изцяло съобразени с Вашето тяло и нужди. Нашият терапевт изготвя персонален комплекс от упражнения, осигурява всичко необходими материали за изпълнението му и се грижи за Вашия максимален комфорт и отличен тонус.

HEAL FIT GYMNASTICS индивидуална програма

Индивидуалната програма по метода на гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS цели да помогне на ВАС! Тя е ВАШИЯТ персонален треньор, без значение от времето или мястото! Можете да тренирате вкъщи, на вилата, на плажа или в офиса, ВИЕ избирате кога и къде.

HEAL FIT GYMNASTICS във вашия офис

Концепцията за спорт на работното място е изключително популярна практика за разтоварване на стреса в цял свят, освен това има превантивен характер, що се касае физическото здраве и мускулен тонус на заетите. Доказано е, че редовната физическа активност на работното място подобрява концентрацията, намалява стреса и създава положителни емоции.

Online програма HEAL FIT GYMNASTICS у дома

Online HEAL FIT GYMNASTICS дава възможност да се грижите за себе си в комфорта на дома ви или там, където е удобно за вас.

HEAL FIT GYMNASTICS демонстрация и участие в спортни събития

Гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS съчетава полезното с приятното. Нашият екип е подготвен с много полезни съвети и информация. Бъдете активни, бъдете отворени за нови предизвикателства и изненади. Всяко постижение започва с решението да опиташ!

Организиране на спортни събития и тийм билдинги

За нас организирането и участието в спортни мероприятие е средство за предаване на послания, формиране на ценности и прекрасна възможност за създаване на нови приятелства. Всяко постижение започва с решението да опиташ!

СПОРТНИ ТУРНИРИ И СЪБИТИЯ

За нас организирането и участието в спортни мероприятие е средство за предаване на послания, формиране на ценности и прекрасна възможност за създаване на нови приятелства. Всяко постижение започва с решението да опиташ!

СПОРТНИ СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Ние създаваме и развиваме програми, насочени към популяризиране на двигателната активност и здравословния начин на живот, в свободното време. Организираме и провеждаме изследвания за гръбначни асиметрии,  както и занимания по изпправителна гимнастика в учебна среда.

КОРПОРАТИВНИ СПОРТНИ СЪБИТИЯ

Корпоративна социална отговорност или средство за създаване на общност! Ние ще ви помогнем да подобрите вътрешнофирмения климат и удовлетвореността на заетите.

СПОРТНИ ТИЙМ БИЛДИНГИ

Какво бихте постигнали организирайки за екипа си спортно предизвикателство? Повече от колкото очаквате, но все пак ето някои от ползите: отборен дух, екипно мислене, общност от съмишленици популяризиращи корпоративните ценности, и не на последно място усмихнати и положително заредени колеги!